Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojke oduševile

Košarkašice Srbije: Hrvatice su nas stvarno jako iznenadile!

Foto: Printscreen Youtube
1/2
15.08.2017.
u 18:26

Djevojke su se družile i pokazale pravi sportski duh

Košarkašice Srbije do 18 godina napravile su odličan rezultat na Europskom prvenstvu u Šopronu gdje su osvojile srebrnu medalju. U finalu su u neizvjesnoj utakmici izgubile od Belgije (53:55), ali to nije umanjilo njihov uspjeh.

Posebno lijepa priča s tog natjecanja jest njihov odnos s hrvatskim kolegicama koje su navijale za njih, a koje su im nakon pobjede u polufinalu priredile iznenađenje.

Nakon što su svladale Francusku i došle u hotel, hrvatske košarkašice su ih dočekale i počelo je zajedničko slavlje. Djevojke su skakale i pjevale pjesmu Colonije "Svijet voli pobjednike".

- Mi se znamo s prijašnjih natjecanja, upoznale smo se u prethodnoj starosnoj kategoriji, kadetskoj. Govorimo sličnim jezikom, brzo smo se zbližile. Sada smo bile u istom hotelu i, naravno, družile se. One su bile najbučnije na tribinama kada smo igrale, ali su, isto tako, bile glasne i reprezentativke Slovenije, Bosne i Hercegovine... Radovale su se sve, kao da su one osvajale medalju. Iako, Hrvatice su nas stvarno iznenadile nakon polufinala. Dočekale su nas ispred hotela, pustile glazbu i napravile pravi doček, ispričale su košarkašice Srbije za Blic.

Komentara 168

DU
Deleted user
20:45 15.08.2017.

Čestitke Belgiji na pobjedi

DU
Deleted user
20:05 15.08.2017.

Bravo Belgija.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:55 15.08.2017.

Evo i ja vas bum iznenadil...Belgi-ja, Belgi-ja !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije