Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Kopenhagen pošteno namučio United, Danci pali tek u produžetku

Manchester United - Kopenhagen
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.08.2020.
u 23:54

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Greenwood je zabio, no gol je poništen nakon što je VAR-om utvrđeno da se ipak radilo o zaleđu

Manchester United plasirao se u polufinale Europske lige nakon što je u utorak poslije produžetaka s 1:0 svladao Kopenhagen u Kölnu.

Manchester je do pobjede došao iz kaznenog udarca koji je dosuđen u produžetku u 95. minuti nakon prekršaja Bjellanda, a precizan s bijele točke bio je Bruno Fernandes.

Manchester Unied je sporo ušao u utakmicu s dosta dodavanja. U devetoj minuti Rashford puca sa 30 metara prema golu, ali ništa od toga. Kopenhagen se pokazuje kao ozbiljan suparnik i vrši ozbiljan pritisak na terenu.

U 33. minuti Greenwood puca s ruba kaznenog prostora, ali Bjelland izbacuje loptu. U 45 minuti Rashford ima priliku za gol, međutim Johansson brani.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Greenwood je zabio, no gol je poništen nakon što je VAR-om utvrđeno da se ipak radilo o zaleđu. 

U drugom poluvremenu  Manchester United ponovno dolazi do većeg posjeda lopte iako se Kopenhagen ne predaje. U 61. Rashford ima priliku za gol, ali je ne uspijeva realizirati. Pet minuta kasnije Manchesteru je zaprijetio Oviedo, ali rezultat i dalje ostaje 0:0.

Nakon što je regularni dio završio bez pogodaka, utakmica odlazi u produžetak i u 95. minuti Bjelland radi prekršaj na Martialu u kaznenom prostoru. 

Sudac dosuđuje jedanaesterac i nakon provjere VAR-om odluka je potvrđena. Bruno Fernandes dovodi Manchester United u vodstvo. Nakon toga Kopenhagen se nije uspio vratiti u igru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije