Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA

Konjuh u četvrtfinalu Beograda!

Davor Puklavec/PIXSELL
19.05.2021.
u 15:47

Za ulazak u polufinale borit će se s Argentinkom Nadiom Podoroskom, 42. tenisačicom svijeta, s kojom nikad nije igrala

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh probila se u četvrtfinale WTA turnira u Beogradu nakon što je u pobjjedila Kazahstanku Juliju Putincevu s 6-3, 6-4.

Konjuh (WTA-188.)  se za manje od sat i pol igre glatko obračunala s Putincevom, 35. igračIcom svijeta, koju je svladala i u njihovu do danas jedinome srazu - 2015. u kvalifikacijama WTA turnira u Pragu.

U prvom setu Dubrovkinja je dvaput gubila svoj servis, ali je protivnici isto uradila u čak četiri navrata, dok je u drugom Ana odmah izgubila servis, no sve je brzo vratila i došla do uvjerljive pobjede.

Za ulazak u polufinale borit će se s Argentinkom Nadiom Podoroskom, 42. tenisačicom svijeta, s kojom nikad nije igrala. 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:01 19.05.2021.

Hoće li i na Australku, kćerku hrvatskog heroja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije