Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA POLJUDU

Hajduk komentirao istup trenera Oreščanina, otkriveno hoće li dobiti otkaz

Siniša Oreščanin
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
01.07.2019.
u 14:27

Na Pohorju, gdje se Hajduk priprema za novu sezonu, pismo Oreščanina odaslano pojedinim medijima bilo je – šokirajuće, koliko god su znali za njegov blizak odnos s Krešimirom Gojunom pa je sada situacija ili-ili

Trener Hajduka Siniša Oreščanin danas se putem priopćenja obratio javnosti, a u njemu je prozvao Maria Brkljaču, šefa skauta, a u nastavku je naglasio "ako se nadležni ne slažu s našom nogometnom filozofijom i načinom rada i poštovanja etičkih vrijednosti, molimo da nam to kažu i da nam se zahvale na suradnji". 

Na Pohorju, gdje se Hajduk priprema za novu sezonu, pismo Oreščanina odaslano pojedinim medijima bilo je – šokantno, koliko god su znali za njegov blizak odnos s Krešimirom Gojunom.

No, kako sada stvari stoje, Oreščanin neće dobiti otkaz, i dalje ima podršku klupskog vodstva.

– Takve stvari ćemo rješavati unutar svoja četiri zida. Primili smo na znanje, ali trener i dalje ima svu našu podršku! – poručili su iz Hajduka, prenosi Slobodna Dalmacija.

Oreščanin tako do daljnjega nastavlja s pripremama prve momčadi prema planu treninga i utakmica.

>>> Pogledajte što je Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
15:03 01.07.2019.

Pa gdje su sad "naš hajduk" i torcida , koji se navodno zalažu za poštenje u Hr nogometu ?

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:16 01.07.2019.

Ti Hajdukovci toliko vole i bore se za Hrvatsku i hrvatski nogomet da su otišli na pripreme u Sloveniju! HNK Sramotnik !!!

Avatar Reconquista
Reconquista
14:53 01.07.2019.

U tom klubu stalno neke drame iako je Hajduk postao komedija. Ali nadam se da će Torcida i dalje biti na braniku komedije u Hrvata. Treba nam malo više smjeha i opuštanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije