Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lige petice

Kölnov čudesan preokret: s Bayernom od 0:2 do 3:2!

\'Bayern Munich\'s Danijel Pranjic (R) vies with Cluj\'s Rafael Bastos during the Champions League football match CLuj vs Bayern Munich in Cluj-Napoca on November 3, 2010.   AFP PHOTO / DANIEL MIHAILE
AFP
06.02.2011.
u 11:27

Barcelona je postavila novi rekord Primere: 16 uzastopnih pobjeda! Na Camp Nou j je s 3:0 svladan Atletico, a Leo Messi postigao je hat-trick

Traumatično gostovanje u Kölnu imao je Danijel Pranjić. Bayern je prokockao vodstvo od 2:0 i nakon 2:3 poraza u Bavarsku se vratio praznih ruku, demoraliziran i posramljen.

Bavarci su poveli pogotkom Gomeza (22.), na 2:0 povisio je Altintop (43.), a senzacionalni preokret domaćina započeo je Clemens (55.). Junak pobjede bio je Slovenac Milivoje Novaković (62. i 73. minuta), kojeg je u 81. minuti zamijenio naš Mato Jajalo. Danijel Pranjić odigrao je cijeli susret za Bayern, a Miro Varvodić ostao je na klupi domaćih.

 – Napravili smo u Kölnu previše pogrešaka, a ove sezone ispustili smo previše bodova – kazao je Bayernov kapetan Philipp Lahm.

 Kaiserslautern sa Srđanom Lakićem i Ivom Iličevićem u sastavu izgubio je kod Hoffenheima 2:3. K’lautern je gubio 0:2, izjednačio, ali i opet primio pogodak. Hoffer je za 1:2 zabio nakon Lakićeva šuta koji se odbio od vratnice. Naš reprezentativni napadač nosio je kapetansku vrpcu.

Josip Šimunić ostao je na klupi Hoffenheima. Petar Slišković odigrao je posljednjih 15 minuta u remiju (1:1) Mainza s Werderom. Bayer je izgubio kod Nürnberga (0:1), a Domagoj Vida ostao je na klupi momčadi iz Leverkusena. Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za momčad u Wolfsburgovom 0:1 porazu kod Hannovera. Zbog natopljenog travnjaka otkazana je današnja utakmica HSV-a i St. Paulija.

 Vedran Runje branio je 90 minuta u Lensovom remiju (1:1) s Valenciennesom. Kažnjen je žutim kartonom.

Barcelona je 3:0 pobjedom nad Atletico Madridom ostvarila 16 uzastopnu pobjedu, što je novi rekord i španjolskom prvenstvu. Dosadašnji najbolji učinak imao je madridski Real prije 50 godina kada je napadom ravnao Alfredo di Stefano. Briljirao je opet Lionel Messi koji je postigao sva tri pogotka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije