Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NURKIĆ I JUNAKOVIĆ
Povratak na članak

Klub se mora ponašati kao 
strog roditelj i to javno osuditi

Nakon što je Jusuf Nurkić (19) na dan Cibonine utakmice s Partizanom na svom Instagramu napisao “Naprijed, Grobari”, mladi cibos Martin Junaković (19) otišao je puno dalje nazvavši cedevitaša “balavim balijom”.

Komentari 5

Avatar rajetin
rajetin
10:10 08.02.2014.

"Jer zabio si je autogol oslovljavajući Partizanove košarkaše nadimkom Partizanovih navijača koji su šovinistička skupina grlatih kibica koji često duboko vrijeđaju pripadnike hrvatskog, ali i Nurkićeva naroda." Zanimljiva definicija navijačke skupine! Rado bih, od istog autora, pročitao definicije naših navijačkihkih skupina - koje to duhovne ili svjetovne vrednote promiču i kakva ljubav i tolerancija ih vodi.

VL
Avatar comandante
comandante
15:33 09.02.2014.

Proizvodi danasnjeg kapitalistickog, demokratskog drustva... tuga i sremota, Cibona je nekada bila veliki klub i ovakve stvari se nisu mogle dogoditi prvenstveno jer ovakvi misevi nebi prosli niti Ciboninu portu!!! Danas i u klubu rade i vode ga kamenjari pa sta drugo ocekivati???

VL
BJ
B. Joseph
10:56 08.02.2014.

Što su se hrvatine uzjogunile! Nurkić je samo pozdravio sve grobare u Hrvatskoj. Nije on htio ništa loše. Pozdravio je ljude koji rade težak posao. Isto je Joe Šimunić samo slučajno vikao da je spreman za kućne poslove. Koja dvostruka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.