Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL NA INTER

Klopp o povijesnoj greški: Gledao sam ždrijeb i rekao da se to mora ponoviti

Reuters
14.12.2021.
u 14:44

- Ove godine sam po prvi puta bio na San Siru kada smo igrali protiv Milana u skupini. Sada ću još jednom na taj kultni stadion.

Prilične kontroverze i prašinu podigao je premijerni ždrijeb za osminu finala Lige prvaka koji se ponavljao zbog tehničke pogreške koja se dogodila.

- Nakon tehničkog problema sa softverom vanjskog pružatelja usluga koji instruira dužnosnike koji klub može igrati s kojim klubom dogodila se materijalna greška u ždrijebu za osminu finala Lige prvaka - službeno je tada priopćila UEFA, a mnogi klubovi su burno reagirali zbog tog događaja.

Najžešći je u svemu bio madridski Real, koji je naknadno za suparnika dobio PSG, a nezadovoljno su cijelu situaciju komentirali i neki klubovi koji su također 'lošije' prošli u drugom nego li prvom ždrijebu.

Među tim klubovima koji su lošije prošli bio je i Liverpool koji je prvotno dobio Red Bull Salzburg, a u ponovljenom 'plesu kuglica' ipak težeg suparnika - Inter. No, trener Liverpoola Jürgen Klopp bio je jedan od rijetkih koji je pozitivno komentirao ove događaje.

- Gledao sam uživo prvi ždrijeb i odmah sam rekao kako nema šanse da ovako ostane. Dogodila se pogreška i morali su ponavljati - rekao je trener kluba koji je u ovom trenutku jedan od glavnih favorita za krunu u Ligi prvaka.

- Ove godine sam po prvi puta bio na San Siru kada smo igrali protiv Milana u skupini. Sada ću još jednom na taj kultni stadion. Da, dobili smo teškog suparnika i znam da će biti velikih problema izboriti četvrtfinale. Ali, takvo je natjecanje. Lakog suparnika nismo mogli dobiti, a mi ćemo igrati protiv najjače talijanske momčadi i u ovom trenutku sastava u naletu - završio je Klopp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije