Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca u Zagrebu

Klince za Barcelonu birat će i Robert Prosinečki

robert prosinečki,slaven bilić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
10.08.2014.
u 15:46

Kamp će se održati od 30. kolovoza do 3. rujna u Zagrebellu u Veslačkoj ulici, a radu klinaca prisustvovat će i Robert Prosinečki

Nogometni kamp Barcelone, jednog od najvećih nogometnih svjetskih brandova, i ove će se godine održati u Zagrebu. Novost je da će selekciju najtalentiranijih klinaca odrađivati isključivo treneri iz Barcelonine nogometne škole. 

Zbog toga novi projekt ima novi naziv 'Barcelonin kamp kvalitete'. Dosad su eksperti iz La Masije samo nadgledali treninge koje su odrađivali domaći treneri. Iz kampa će najtalentiraniji klinac sedam dana trenirati tjedan dana u Barcinoj nogometnoj školi u Španjolskoj. 

Kamp će se održati od 30. kolovoza do 3. rujna u Zagrebellu u Veslačkoj ulici, a radu klinaca prisustvovat će i Robert Prosinečki. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na: anja@culmena.hr (mob. 0994055751) i dino@culmena.hr (mob. 0917920729) ili na broj telefona 01/2302 175.

>>'Rakitić je izborio mjesto pokraj Inieste, on je vrijedna imovina Barce'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije