Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će reći supruga?

Kliještima pokušao presjeći prsten kako bi mogao ući u igru

Prsten (1)
Screenshot youtube
21.08.2013.
u 15:45

No, ni to mu nije pošlo za rukom pa je Escobar utakmicu proveo na klupi za pričuve

Nogometaš venezuelanske momčadi Deportiva iz Anzoateguija Rolando Escobar susreo se s neobičnim problemom tijekom utakmice protiv Deportiva Lare. Naime, Rolando je trebao ući u igru, ali mu sudac nije dopustio da uđe na travnjak dok ima vjenčani prsten. Igrač ga je pokušao skinuti, ali mu je zapeo pa su on i članovi njegove momčadi došli na zanimljivu ideju. Uzeli su kliješta i pokušali su presjeći prsten.

No, ni to im nije pošlo za rukom pa je Escobar utakmicu proveo na klupi za pričuve. Srećom po njega, barem je sačuvao prsten, iako je pitanje u kakvom je stanju, a ne zna se ni kako će na sve to reagirati njegova supruga kad na YouTubeu vidi što njezin dragi radi s vjenčanim pestenom.

>>Di Canio igračima zabranio mobitele, kečap i - pjevanje

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije