Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Kiša prekinula Čilića i Del Potra, svoj meč nastavljaju u četvrtak

Roland Garros: Marin Čilić - Fabio Fognini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.06.2018.
u 20:16

U drugom susretu četvrtfinala igraju Španjolac Rafael Nadal i Argentinac Diego Schwartzman

Susret četvrtfinala drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa između hrvatskog tenisača Marina Čilića i Argentinca Juana Martina Del Potra prekinut je zbog kiše pri rezultatu 6-6 u gemovima i 5-5 u tiebreaku prvog seta i nastavak je u četvrtak.

Tenisači nisu uspjeli završiti niti prvi set, kiša je susret prekidala dva puta, a Čilić je spasio ukupno šest break lopti.

Roland Garros: Marin Čilić - Fabio Fognini
1/13

Prvi prekid dogodio se kod rezultata 5-5 kada je pauza trajala 45 minuta, a potom i pri rezultatu 6-6 u gemovima i 5-5 u trinaestoj igri nakon čega je odlučeno kako će nastavak biti u četvrtak.

Do rezultata 4-4 oba tenisača su čvrsto držala svoj servis. U devetoj igri Argentinac je stigao do tri break lopte, no Čilić se uspio spasiti i povesti 5-4. Del Potro je izjednačio nakon čega je počela kiša. Pauza je trajala 45 minuta, a u nastavku meča Argentinac je stigao do nove tri lopte za obrat. Čilić se još jednom izvukao i poveo je 6-5. Argentinac je izjednačio i set je ušao u tie-break. No kod rezultata 5-5 uslijedio je novi kišni prekid.

Čilić i Del Potro su do sada igrali 12 puta, a najbolji hrvatski tenisač je upisao samo dvije pobjede. Posljednju prije sedam godina u Montrealu. Nakon toga upisao je sedam uzastopnih poraza. 

U drugom susretu četvrtfinala igraju Španjolac Rafael Nadal i Argentinac Diego Schwartzman. Prvi set je dobio Argentinac 6-4, a u drugom setu Nadal vodi 5-3. I njihov susret je prekinut zbog kiše.

>>Pogledajte gostovanje Ivana Cinkuša, Čilićeva trenera, na Večernji TV-u

Komentara 3

DU
Deleted user
08:09 07.06.2018.

E da je bilo kiše ja bi prošo Talijana, nema do srba kad su voda i lopta u pitanju

DH
dalibor.hren
20:49 06.06.2018.

Marine, ne vjerujem ti...čemu forsirati? Del Potro je osvojio desetak poena, drugo su tvoje greške!

PR
prajdali100
21:34 06.06.2018.

I ovom će meču Čilić pobijediti sam sebe.Argentinac treba samo biti strpljiv, sve ostalo će Marin uraditi.Kamo sreće da nisam u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije