Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ REALA

Benzema otpužio izbornika: Deschamps je pao pod utjecaj rasističkog dijela Francuske

Karim Benzema
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.06.2016.
u 12:26

- Ne znam je li ovo samo Diderova odluka. Dobro sam se slagao s njim, s predsjednikom, sa svima... Ni s kim nemam problema. Ja sam Francuz i želim im sve najbolje.

Napadač Real Madrida Karim Benzema optužio je francuskog izbornika Didiera Deschampsa da je pao pod utjecaj rasističkog dijela zemlje jer ga nije uvrstio među putnike na Europsko prvesntvo.

- Deschamps je pao pod utjecaj rasističkog dijela Francuske - rekao je Benzema za Marcu i dodao:

- Ne znam je li ovo samo Diderova odluka. Dobro sam se slagao s njim, s predsjednikom, sa svima... Ni s kim nemam problema. Ja sam Francuz i želim im sve najbolje.

Iz francuskog saveza su ranije objasnili da Bezema nije na popisu zbog afere ucjenjivanja snimkom seksa sunarodnjaka Matthieua Valbuene.

>> Benzema definitivno prekrižen, neće igrati na Euru!

Komentara 3

GU
General_U
15:57 01.06.2016.

ajde benzema ti kao i naši antiflašisti čim ne igraš rasizam je u pitanju svaka čast na igrama na terenu ali malo se gledaju i one izvan njega odmori se zaslužio si.

HH
helgin@hogar
16:18 01.06.2016.

a nisi li ti ucjenjivao svog suigraca iz repke da si na kraju zavrsio u policiji! jado gladan novaca, nema ih puno....

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
18:01 01.06.2016.

ovo isto bi mogao reci nas mali Halilovic da je to zato sto mu je tata Bosanac. Gdje je nestao sportski duh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije