Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvi hvalospjevi!

Benzema nahvalio Modrića i otkrio zašto obožavaju igrati s njim!

Luka Modrić i Karim Benzema
Foto: UESyndication/PIXSELL
20.03.2015.
u 14:24

- Sjajna stvar je što je Sergio Ramos spreman za igru, to nam puno znači. No, mi smo momčad i branit ćemo se zajedničkim snagama, nećemo ga ostaviti samog u toj borbi

Real Madrid danas je doznao da će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Atletica, ali prije toga očekuje ga veliki derbi protiv Barcelone. To je jedna od ključnih utakmica u borbi za naslov prvaka.

- Znamo da je veliki pritisak na nama, ali to je po meni normalna stvar. Dobro ćemo se pripremiti za tu utakmicu i idemo po pobjedu u Barcelonu. Uvjeren sam da ćemo se vratiti sa tri boda, u dobroj smo formi. Mi smo Real Madrid, najbolja momčad u povijesti. Nama samo treba malo sreće i to je sve - rekao je Benzema.

Dobra vijest za Real jest da su se u kadar vratili Luka Modrić i Sergio Ramos.

- Luka je sjajan igrač koji uvijek gleda prema naprijed. Napadači vole igrati s njim jer je on svjetska klasa i njegov završni pas je čudesan, rekao je o Luki pa se osvrnuo na Ramosa:

- Sjajna stvar je što je spreman za igru, to nam puno znači. No, mi smo momčad i branit ćemo se zajedničkim snagama, nećemo ga ostaviti samog u toj borbi.

>>LEGENDA BARCE ZA MAX! Tiha patnja zvana Luka

>>ANKETA Tko će od hrvatskih igrača proći u polufinale Lige prvaka?

>>Navijači oduševljeni, Marca ga hvali, a Luka Modrić u momčadi kola!

Komentara 1

DO
domicus2204
17:55 20.03.2015.

najbolja momcad u povijesti? po cemu to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije