Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISMIJAVAJU GA NA INTERNETU

'Jel' on to kopa?': Mladi se tenisač osramotio luđačkim ispadom na terenu

Mario Vilella Martínez
Foto: Youtube/Screenshot
1/5
11.06.2019.
u 18:21

Reket je udarao po zemljanoj podlozi, a onda ga je na kraju bacio prema sucima na crti. Nakon toga je otišao do mreže kako bi čestitao Brkiću na pobjedi

Španjolski tenisač Mario Vilella Martinez ismijan je na društvenim mrežama nakon što je potpuno izgubio razum na meču protiv predstavnika BiH Tomislava Brkića.  

Radi se o ATP Challengeru u Kazahstanu, a Španjolcu su već 'dodijelili' nagradu za "teniski ispad godine". Trenutno se nalazi na 262.  mjestu ATP ljestvice, a ovime je  privukao pažnju javnosti nakon što je video njegovog trenutka ludila postao viralan, a mnogi ljubitelji sporta priznali su da je to bila jedna od najluđih scena koje su ikad vidjeli na teniskim terenima. 

Reketom je udarao po zemljanoj podlozi, a onda ga je na kraju bacio prema sucima na crti. Nakon toga je otišao do mreže kako bi čestitao Brkiću na pobjedi. 

Brkić je slavio pobjedom u tri seta (1-6, 6-2, 7-5). 

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju Andyja Murraya

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije