Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika 1. kruga

Kane i Belgijci najefikasniji, Ochoa imao najviše obrana

Engleska - Panama
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.06.2018.
u 16:20

Najefikasnija je Belgija s devet golova, Englezi i Rusi zabili su po osam golova, dok je Hrvatska četvrta sa sedam postignutih pogodaka

Engleski napadač Harry Kane najbolji je strijelac Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon prvog kruga natjecanja s pet postignutih golova.

Iza njega slijede Belgijac Romel Lukaku i Portugalac Cristiano Ronaldo s po četiri gola, dok su tri zabili Rus Denis Čerišev i Španjolac Diego Costa. Naš Luka Modrić predvodi 'Vatrene' s dva postignuta gola.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Najviše udaraca do sada uputio je Brazilac Neymar, 17. Ronaldo i Nijemac Toni Kroos su pucali po 15 puta, a Argentinac Lionel Messi, Srbin Aleksandar Mitrović i Koreanac Son po 14 puta.

Najviše obrana imao je meksički vratar Guillermo Ochoa koji je sakupio 17 obrana, Danac Kasper Schmeichel je sakupio 14 obrana, a korejska 'jedinica' Jo Hyeonwoo 13. 

Najefikasnija je Belgija s devet golova, Englezi i Rusi zabili su po osam golova, dok je Hrvatska četvrta sa sedam postignutih pogodaka.

Najviše udaraca prema golu uputili su Nijemci, 67, Brazilci 56, a Belgijanci 53. Hrvatska je deveta s 39 udaraca.

Do sada su na prvenstvu postignuta 122 gola, što je prosjek od 2.5 golova po utakmici. Suci su pokazali 158 žutih kartona, te tri crvena.

Engleska - Panama
1/17

Komentara 1

Avatar fuzzy
fuzzy
06:13 30.06.2018.

A što o 'Belgijcima' kažu Austrijci? Bože sačuvaj nepismenih li novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije