Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ KAPETAN

Kakvo priznanje za Luku Modrića! Ovo će u budućnosti teško ponoviti netko od Hrvata

Luka Modrić
Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL
1/9
04.01.2020.
u 08:29

Tko bi drugi mogao biti na prvome mjestu nego Modrić? Odigrao je 320 utakmica, zabio 20 golova, osvojio četiri Lige prvaka i Zlatnu loptu, objasnio je Planet Football svoj izbor

U povodu završetka 2010-ih portal Planet Football napravio je rang-listu 11 najvećih pojačanja Real Madrida u proteklom desetljeću. Na sam vrh stavio je Luku Modrića.

“Real je imao luksuz da ne mora dovoditi puno važnih pojačanja u 2010-ima zbog poslovanja u prethodnim godinama. I Cristiano Ronaldo i Karim Benzema stigli su godinu prije i zabili 688 golova u desetogodišnjem razdoblju. Sergio Ramos tu je od 2005. i odigrao je više od 400 utakmica u 2010-ima, a ni njegov obrambeni kolega Marcelo, koji je stigao 2007., nije daleko”, piše Planet Football u kratkom uvodu.

Odbrojavanje je počelo s Angelom Di Marijom na 11. mjestu, a prema vrhu je redom svrstavao Özila, Isca, Khediru, Carvajala, Balea, Navasa, Casemira, Varanea i drugoplasiranog Kroosa.

“Tko bi drugi mogao biti na prvome mjestu nego Modrić? Odigrao je 320 utakmica, zabio 20 golova, osvojio četiri Lige prvaka i Zlatnu loptu”, objasnio je Planet Football svoj izbor.

Hoće li netko od Hrvata ponoviti ovakav uspjeh te biti najbolja kupovina desetljeća u Real Madridu? Teško je reći, a još teže će to biti za ostvariti. 

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Semper_fidelis
Semper_fidelis
09:22 04.01.2020.

Maestro 🇭🇷👍🏻

IV
IvoDivo
10:39 04.01.2020.

Velikan Luka sve je stekao svojom upornošću i radom. Normalan čovjek. pristojan,domoljub koji poštuje svakog čovjeka i zato ga voli hrvatski narod i svijet, za razliku nekih bahatih koji su se dočepali pozicija bahtošću, arogancijom , politkantstvom i prljavim igrama njihovih očeva udbaša

MA
malopivo
10:33 04.01.2020.

mocart,kralj,vrh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije