Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK SU MU 22

Kakva raskoš! Mladi Hrvat iz Čitluka kupio vilu u Los Angelesu vrijednu 20 milijuna kuna!

Ivica Zubac
Foto: DPA/PIXSELL/Redfin
1/3
25.10.2019.
u 14:07

Kuća je izgrađena 1955. godine, modernizirana prošle godine, a smještena je u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista

Ivica Zubac, 22-godišnji hrvatski košarkaš, sjajno je krenuo u sezonu. Njegovi Los Angeles Clippersi ostvarili su dvije pobjede na početku sezone, pali su Lakersi, a nakon njih i Warriorsi u gostima. Zubac je stigao do ''double-double'' učinka, zabio je 16 koševa i upisao deset skokova, uz jednu asistenciju i dva bloka u samo 18 minuta igre.

Osim na košarkaškom terenu, Ivici ide i u privatnu životu. 

U Los Angelesu Ivica živi sa svojom zaručnicom Kristinom Prišč, a sada su kupili i dom, odnosno vilu vrijednu tri milijuna i 100 tisuća dolara, a to je oko 20 milijuna kuna. 

Kristinu je zaprosio na Bahamima, a vila ima pet spavaćih soba te šest kupaonica, piše Variety

Kuća je izgrađena 1955. godine, modernizirana prošle godine, a smještena je u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista.

Cijelu galeriju pogledajte OVDJE.

>>> Pogledajte što o novom ugovoru kaže Bojan Bogdanović

Ključne riječi

Komentara 92

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:50 25.10.2019.

Hercegovina i Dalmacija su oduvijek bili jedan prostor ,pod Ilirima ,Rimljanima a od 650 do 1480 taj prostor naseljavaju Hrvati u tih 800 godina nema granice i razlike izmedu , od 1480 zbog turske okupacije a kasnije zbog politike Austrije i Titove juge Hrvati ostaju s druge strane granice .u 800 godina oni su stvorili identitet hrvatski ,bili su Hrvati i ostat ce Hrvati a mi ih necemo izdat jer nikad vise jugokomunisti nece doc na vlast u Hrvatskoj

DU
Deleted user
14:56 25.10.2019.

nadam se da je dečko potpisao predbračni ugovor...

ER
EroK
00:15 26.10.2019.

A ovi jugovići koji ne znaju gdje žive Hrvati i oni koji ne bi živjeli u braku, nego bi to na ženske i kocku sve brzo spiskali, mogu si nastaviti gristi svoja mu-DA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije