Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI MERKEL, NI PRINC CHARLES...

Kakav tretman! Ovo su u Hrvatskoj doživjeli samo Ronaldo i - papa

Ronaldo Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
22.04.2019.
u 08:31

Slavnog nogometaša i djevojku Georginu dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina, a tu je čast doživio još samo papa Ivan Pavao II.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez odlučili su Uskrs provesti u Hrvatskoj. 

Portugalac je u subotu sa svojim Juventusom proslavio naslov prvaka Italije, a zatim je privatnim zrakoplovom sletio u dubrovačku zračnu luku.

Ronaldo je zvijezda u svjetskim okvirima pa je u Dubrovniku dobio tretman kakav nisu ni najveći državnici svijeta. Naime, nogometaša i Georginu dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina, a tu je čast doživio još samo papa Ivan Pavao II.

Dubrovački vjesnik napominje da je Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles.

Ronaldo je uskrsno prijepodne proveo na obližnjem otoku Lopudu, a po povratku u Dubrovnik je uz pratnju povećeg broja zaštitara otišao u restoran 360 (naslovna fotografija) koji odnedavno ima jednu Michelinovu zvjezdicu.

>> Pogledajte kako izgleda privatni zrakoplov Cristiana Ronalda

Ronaldo Dubrovnik
1/11
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Django
Django
10:03 22.04.2019.

Uvijek sam slutio da je Angela Merkel izuzetna osoba. Propješačiti od Ploča do Kneževa dvora je doista pothvat za pohvaliti. Zanima me koliko joj je vremena trebalo.

Avatar Apsalar
Apsalar
10:08 22.04.2019.

Neka Ronalda. To što su "državnici" bauljali gradom, a Papa i Ronaldo se dovezli u autu, govori o svačijoj važnosti. Moš mislit da bi Merkelicu netko salijetao.

GG
grga.grden
11:07 22.04.2019.

A kažu da nije u soldima sve .dali bi uživo da nije milijarder onda ga bi napucavali kao.loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije