Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna atmosfera

Kakav spektakl u Zagrebu: Pogledajte kako su BBB-i i Grci 'zapalili' Šalatu

Futsal Dinamo
Foto: Screenshot
1/6
09.09.2018.
u 22:18

Prije samog početka održana je minuta šutnje za Matu Čuljka, Matiju Capara i Oskara Kadrnku, bivše igrače kluba koji su prerano preminuli.

Bila je to još jedna spektakularna večer u Zagrebu, onakva kakvu stariji Zagrepčani pamte iz onih sad već davnih vremena kad su se na Šalati održavale brojne sportske priredbe.

>>Pogledajte sjajnu atmosferu na Šalati

Ovoga puta na tribine je tisuće navijača privukao Futsal Dinamo koji je pred početak sezone na Šalati ugostio prijateljski klub - Panathinaikos. BBB-i su ispunili tribine i napravili sjajnu atmosferu,a pridružili su im se i gostujući navijači (Gate 13), koji su bili lijepo ugošćeni u Zagrebu. 

Prije samog početka održana je minuta šutnje za Matu Čuljka, Matiju Capara i Oskara Kadrnku, bivše igrače kluba koji su prerano preminuli.

>>Pogledajte kako je bilo na Šalati

Utakmica je ponudila puno uzbuđenja, a iako je rezultat bio potpuno u drugom planu, valja istaknuti da je Dinamo slavio s 4:3. 

Podršku cijelom ovom projektu došli su pružiti i brojni sportski uglednici pa su se tako na Šalati mogli vidjeti i bivši nogometaši Dinama i Panathinaikosa Silvio Marić i Igor Bišćan, a došli su i Jerko Leko, Nikola Pokrivač, Dubravko Šimenc...

>>Pogledajte kako su BBB-i i Grci priredili spektakl

Komentara 29

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:34 09.09.2018.

Samo je jedan Dinamo. Sve drugo je samo loša kopija.

OV
Ovozemaljski
22:38 09.09.2018.

Nisam znao da BBB još uvijek postoje! Neka,.lijepo je ovo vidijeti!

Avatar Minazissa
Minazissa
01:26 10.09.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> www.Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije