Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DRAME

Kakav šok za hrvatskog trenera, trećeligaš ga izbacio iz Kupa

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
06.12.2018.
u 22:33

Jurićeva momčad je već bila spremna za slavlje, kad je Mađar Krisztijan Adorjan poslao loptu u mrežu, a odluku o pobjedniku ostavio za raspucavanje.

Nogometaši trećeligaša Entelle u dramatičnom su raspletu utakmice šesnaestine finala Kupa Italije slavili sa 4-3 (2-2, 3-3) te izbacili Genou koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, nakon što su izjednačujući pogodak postigli u posljednjim sekundama produžetka i dočekali trijumf u osmoj seriji raspucavanja.

Nakon 90 minuta rezultat je bio 2-2. Entella je povela pogotkom Simonea Icardija (20), izjednačio je Krzystof Piatek iz kaznenog udarca (27). Icardi je ponovno goste doveo u vodstvo u 83. minuti, a Piatek je ponovno iz jedanaesterca izjednačio u 86. minuti. Poljak je još jednom bio precizan realizator najstrože kazne u 110. minuti za vodstvo Genoe 3-2. Jurićeva momčad je već bila spremna za slavlje, kad je Mađar Krisztijan Adorjan poslao loptu u mrežu, a odluku o pobjedniku ostavio za raspucavanje.

U prvih pet serija obje su momčadi jednom promašile s bijele točke. Tako je bilo do osme serije u kojoj je Adorjan bio precizan za goste, a vratar Entelle Andrea Paroni obranio udarac Lapadule za veliko slavlje gostiju. Entella će u osmini finala igrati protiv Rome.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:54 06.12.2018.

Bit ce bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije