Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca može odahnuti

Kakav dar za Božić: Messi, Xavi i Puyol produljuju ugovore!

'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi (C), flanked with Barcelona\'s midfielder Xavi Hernandez (R) and Barcelona\'s midfielder Andres Iniesta (L), poses with the 2010 Ballon d\'Or trophy (Gol
'LLUIS GENE'
18.12.2012.
u 11:33

Xavi i kapetan Puyol ostat će na Nou Campu najmanje do 2016. godine, a Messi do 2018.!

Navijači Barcelone dobili su najljepši mogući dar za ovaj Božić: Lionel Messi dogovorio je produljenje ugovora i za katalonski će klub biti ugovorno vezan do 2018. godine, odnosno do svoje 31. godine. Informaciju je objavila službena stranica Barcelone, no tu dobrim vijestima nije kraj. Osim Messija, produljenje ugovora dogovorili su Xavi Hernandez i kapetan Carles Puyol koji će umjesto do 2013. dres blaugrane oblačiti do 2016. godine, što vjerojatno znači i da će okončati karijeru u matičnom klubu.

"Idućih će tjedana Puyol, Xavi i Messi i službeno potpisati nove ugovore", istaknuli su iz Barcelone ne spominjući cijenu produljenja vjernosti te trojice ključnih igrača, no pojavila se informacija kako će Messiju plaća rasti sve godine do maksimalnog iznosa od 15 milijuna eura u zadnjoj godini. Naravno, ne računajući bonuse... Argentinčeva trenutačna plaća je oko 10,5 milijuna eura.

Komentara 2

BI
billynik
12:31 18.12.2012.

Ovo je dar za Barcelonu, ovi igrači mogu birati klub u kojem će igrati.

ZM
zmaj5
12:30 18.12.2012.

Produljili,gotovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije