Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnička služba
Povratak na članak

'Kad je Rakitić na teren izašao blijed kao krpa, pomislio sam: 'Bože, što sam učinio?!''

'U sedam utakmica koje su zbog produžetaka trajale kao da se igralo osam, bilo je jako malo mehaničkih ozljeda, a kontaktne smo brzo sanirali'

Komentari 29

KA
kažemja
17:55 22.07.2018.

I Doktori , fizioterapeuti i ostalo službeno osoblje zaslužili su svoj djelić slave . Čestitam !

VL
DU
Deleted user
18:51 22.07.2018.

Bravo za cijelu logistiku, bez njih jako tesko da bi uhvatili srebro!!!

VL
SX
sudbina x
11:52 23.07.2018.

Kakav je čovjek ovaj dr Bahtijarević to je nevjerojatno...Malo ima ovakvih ljudi ....

VL
SX
sudbina x
11:56 23.07.2018.

kamocemo: Pa ti si rođen za degustaciju kakice...Dobar tek ili kako bi rekli vi četnici prijatno...

VL
SA
samoborski
01:48 23.07.2018.

A joj ...

VL
SO
sohnahoakasaa
21:10 22.07.2018.

crodokanović luciomusolinović kamokokardović ...za normalnu amad ga biokil je učinkovito riješenje ali vap no je sigurnije.

VL
DU
Deleted user
18:43 22.07.2018.

Bahtijarević ispade prva violina liječničke službe!?!?! Dajte molim vas, dr. Bahtijarević je dječji kirurg i on u tom timu uopće ne bi trebao ni biti. Čovjek koji je uhljebljen u nogometnu reprezentaciju, a njegov je posao antidoping i prehrana. Okosnicu onog što čini liječnički tim su Janković i Nemec koji su ortopedi i čiji je posao zbrinjavanje ozljeda, te fizioterapeuti. No Bahtijarević očito voli svjetla pozornice i vezano za reprezentaciju kao i kod njegovog neimenovanja čelnikom Klaićeve bolnice. Činjenica da su svi kolege bili protiv njega i da je sad sebe stavio u prvi plan govori puno o njemu. To što su roditelji bili za njega kod smjene govori samo o njegovom PR-u, sličnom kojeg je imao i Paladino i za kojim isto tako niti jedan kolega neruokirurg nije stao niti zaplakao nad žalopojkama također u VL. Očito da postoje liječnici u Zagrebu koji imaju širom otvorena vrata u VL za osobnu promidžbu, a tu spada i borderline Primorac sa sv. Katarine o kojemu VL svako malo piše i koji se svuda gura kao i ova dvojica.

VL
LU
lucio2
17:47 22.07.2018.

A sutra, ekskluzivno: Rakitić izašao na teren pa se vratio u svlačionicu jer ga je potjeralo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.