Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer
Povratak na članak

Juventus želi Dinamova kadeta Alena Halilovića

Halilović je prošle godine bio nadomak Reala, ali je zbog Uefinih i Fifinih pravila o transferima maloljetnih igrača to propalo

Komentari 5

FR
fripo06
13:02 01.05.2012.

Ništa ne prodavati,Dinamo ima toliko rezerve još u mladim igračima tako da bude svake godine sve bogatiji i bogatiji i nema zime ( recesije )za njega.Ako vam se ne sluša i gleda Mamić nemojte ali pustite ga da radi jerr on je garant za jaki klub.I KUP I KUP I KUP HOĆEMO!!!!!!!!

VL
AN
anaMsicjar
16:17 01.05.2012.

HNS bi morao imati svoje pravilo kojim se zabranjuje odlazak igaraca ,recimo ispod 21 ili 23 godine ,iz Hrvatske.

VL
MA
maliscrnompakicom
18:09 01.05.2012.

Dobri poznavatelji nogometa a i propisa u i oko nogometa trebali bi znati da propisi HNSa moraju biti uskladjeni sa propisima UEFA-e i FIFA-e.Nigdje u svijetu ne postoji propis kojim se zabranjuje odlazak u inozemstvo nogometasu mladjem od npr. 21-2323 godine.Osim toga odlazak mladih nogometasa nije uvijek los po klub iz koje ide ili po samog nogometasa.

VL
VO
vojvo
21:26 01.05.2012.

ove novine konstantno iznose neke tekstove koji bi trebali uzbrkati klub , ali očito je da se ne razumiju u svoj posao koliko je poznato mali Halilovič je potpisao ugovor koji ga veže i koliko god ga neki klub želi morače to i platiti

VL
TI
tigar13
23:04 01.05.2012.

Bolje da dečko ostane u Dinamu a za otići vani ima vremena premlad je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.