Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast mladići

Juniori Hajduka putovali 3500 kilometara i pobjedom potvrdili prolazak u Ligi prvaka

Split: Dinamovi juniori pobijedili Hajdukove i prekinuli im niz od 11 pobjeda
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.10.2022.
u 17:28

Hajduk se plasirao u drugo kolo LP-a nakon maratonskog putovanja kod Gabale.

Juniorski prvaci Hrvatske, momčad splitskog Hajduka, pobijedili su 2:1 kod azerbajdžanske Gabale u uzvratnoj utakmici juniorske Lige prvaka.

U 52. minuti domaći su poveli preko Šahnijarova, a onda je u 68. minuti Luka Vušković pogodio za 1:1. Pobjedu Hajduku donio je Jere Vrcić u 88. minuti utakmice, a Hajduk je s ukupnih 5:1 prošao u iduću fazu Lige prvaka mladih. 

Nije to bio nimalo lagan zadatak za juniore bijele, prvenstveno se to odnosilo na organizaciju putovanja jer im je do dalekog Azerbajdžana trebalo čak tri dana i 3500 prijeđenih kilometara

Autobusom su išli iz Splita do Sarajeva pa su se ukrcali na avion do Istanbula, gdje su presjeli na let za Baku, iz kojeg su krenuli za Gabalu. Krenuli su u subotu, na odredište su konačno stigli jučer. 

Hajduk će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela kazahstanske Astane i albanske Apolonije.

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije