Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠETAO U SVLAČIONICU

Joshua nakon nokauta Povetkina oduševio ovim potezom

Boks
Foto: Reuters
1/9
23.09.2018.
u 08:38

- Želim doći u Rusiju - rekao je suparniku na što mu je Povetkin uz pomoć prevoditelja odgovorio da može to napraviti kada god poželi.

Britanski boksač Anthony Joshua (28) obranio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u četiri kategorije (WBA, IBF, WBO i IBO) nakon što je pred 80.000 gledatelja na londonskom Wembleyju pobijedio Rusa Aleksandra Povetkina (39) tehničkim nokautom u sedmoj rundi.

Joshua je nakon meča ušao u svlačionicu Povetkina, naklonio se i uz lijepe riječi mu čestitao na dobroj borbi. 

>> Pogledajte kako je Joshua čestitao Povetkinu

- Želim doći u Rusiju - rekao je suparniku na što mu je Povetkin uz pomoć prevoditelja odgovorio da može to napraviti kada god poželi.

Boks
1/14
Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
13:51 23.09.2018.

Ako si pravi sportaš onda si vrlo često i dobar čovjek. U sportu se najprije naučiš da velikim radom, trudoim i odricanjem mošeš doći do uspjeha. Na tom putu se uvijek izgradiš u dobrog čovjeka. Ako nemaš obitelj iza sebe, možeš 'naletiti' na loše ljude i oni će te uništiti. Zbog svog interesa, uzimaju od tebe sve i pod svaku cijenu i to je loše...Zato oduvijek svi ljubitelji sporta voljele i cijene dobre i one vrhunske sportaše koji su uspjeli ostati i dobri ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije