Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Jose Mourinho produžio ugovor s kraljevskim klubom do 2016.

'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho smiles before his team\'s Champions League group G football match against AC Milan on November 3, 2010 at San Siro Stadium in Milan.  AFP PHOTO / GIUSEPP
'GIUSEPPE CACACE'
22.05.2012.
u 14:59

Kontroverzni Portugalac tako je otklonio sve sumnje da će ovo ljeto napustiti Real.

Madridski Real već je osigurao najvažniji potpis uoči sljedeće sezone. Ne, nije kraljevski klub doveo neku veliku zvijezdu na Santiago Bernabeu, produžio je ugovor s trenerom Joseom Mourinhom!

Portugalac je tako otklonio sve sumnje da će ovo ljeto napustiti Real, a prema novom ugovoru u španjolskoj metropoli trebao bi ostati do 2016. godine. Prijašnji ugovor imao je "rok trajanja" do 2014. godine.

Kontroverzni Jose u Real je stigao u ljeto 2010. godine, a u dvije sezone osvojio je Kraljev kup (2011.) i naslov prvaka (2012.)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije