Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. RUJNA

Još ima nade da se ove godine održi jubilarno 70. izdanje Hanžeka

Memorijal Borisa Hanžekovića
Foto: Promo
10.04.2020.
u 21:18

Zbog koronavirusa odgođena su brojna atletska natjecanja, uključujući i mitinge Dijamantne lige u Dohi, Šangaju, Stockholmu, Napulju i Rabatu.

Predsjednik Međunarodne atletske federacije Sebastian Coe nada se da će se spasiti barem dio atletske sezone na otvorenom, te da bi u razdoblju od kolovoza do listopada mogli biti održani atletski mitinzi.

 "Stanje sa pandemijom koronavirusa se razlikuje od zemlje do zemlje i ako bude moguće želimo da od kolovoza do listopada imamo atletske mitinge koji bi natjecateljima pružili sliku u kakvoj su formi nakon što je sezona prekinuta zbog koronavirusa. Također, to bi pomoglo atletičarima i nacionalnim savezima da počnu planirati aktivnosti za sljedeću godinu, kada nas očekuju OI u Tokiju", kazao je u petak Sebastian Coe.

 To znači da još uvijek ima nade da se 15. rujna u Zagrebu održi jubilarno 70. izdanje Hanžekovićevog memorijala, koji je jedan od najdugovječnijih atletskih mitinga u svijetu.

 Zbog koronavirusa odgođena su brojna atletska natjecanja, uključujući i mitinge Dijamantne lige u Dohi, Šangaju, Stockholmu, Napulju i Rabatu. 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:53 10.04.2020.

Ako niko drugi ja ću skakati u vis. Pokojni Marijan Hanžeković barem je toliko zaslužio. Šmrc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije