Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

Još dvije pozitivne osobe u Premier ligi

Koronavirus i nogomet
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
24.05.2020.
u 14:11

U prethodnom, prvom krugu testiranja kojim je bilo obuhvaćeno 748 osoba, a obavljeno je 17. i 18. svibnja, zabilježeno je šest pozitivnih nalaza. Momčadi su od prošlog utorka započele s beskontaktnim treninzima

Još dva pozitivna testa na Covid-19 zabilježena su u dva različita kluba engleske Premier lige na testiranjima provedenima prošlog tjedna, kojima je bilo obuhvaćeno ukupno 996 osoba.

Dvije pozitivne osobe će sada morati u sedmodnevnu samoizolaciju.

Broj testova dostupnih momčadima povećan je za ovo testiranje pa je po svakom klubu bilo moguće napraviti 40 do 50 testiranja.

U prethodnom, prvom krugu testiranja kojim je bilo obuhvaćeno 748 osoba, a obavljeno je 17. i 18. svibnja, zabilježeno je šest pozitivnih nalaza. Momčadi su od prošlog utorka započele s beskontaktnim treninzima.

Premier liga je prekinuta 13. ožujka, a do kraja engleskog prvenstva ostale su još ukupno 92 utakmice za odigrati.

Vodstvo Premier lige uvjereno je da će u lipnju prvenstvo biti nastavljeno. U njemačkoj Bundesliga su već odigrana gotovo dva kola nastavka, dok je u subotu španjolski premijer dopustio nastavak natjecanja u Primeri od 8. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:47 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije