Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 247
Povratak na članak

Jon Jones po 14. put obranio naslov i upisao se u povijest UFC-a

Jonesu je ovo bila 14. pobjeda u borbama za naslov prvaka čime je s prvog mjesta izgurao Georgesa St. Pierrea s kojim je dijelio rekord.

Komentari 8

IM
ivica.majic.940
12:56 09.02.2020.

Svi koji su gledali meč, ako imaju i zrna pameti i poštenja ,mogli su viditi da je Jones izgubija . Ali to sudci nisu vidili , zato što imaju kurce u očima.Šalim se nemaju oni kurce u očima,ali imaju mnogo imaju mnogo nemorala ,nepoštenja,nesavjesti i ko zna čega sve ne u svojim sitnim mozgovima. Meč gleda cili svit ,kako o tome nisu promislila trojica mudrijaša.

VL
IM
ivica.majic.940
13:04 09.02.2020.

UFC gledan odavno , ali nikad još nisan vidija ovakvu nepravdu. Jones je 3 runde bija puno lošiji ,a zadnje 2 runde su bili u najmanju ruku podjednaki.

VL
ZI
zimerman
11:26 09.02.2020.

Obožavam Jon Jonesa i ovo je moj naj omiljeni sport ali ovaj put nije bio bolji . Cijelo vrijeme je nešto pokušavao i imao je dovoljno energije a li nije postigao dovoljan efekat. Ova borba bi trebala biti ne riješenaešena ili u korist Reysa .

VL
Avatar babas
babas
18:25 09.02.2020.

Teži lopovluk,Jones nije zadao 10 jačih udaraca cijeli meč, Reyes ih je zadao bar 50. Rušiti Reyesa nije uspjevao,a kad bi i uspio nije ga uspio zadržati na zemlji. Jones je išao naprijed i dobijao po glavi,ali preživio. Reyes ses se daleko bolje kreće i ima daleko bolju boksačku tehniku,čovjeka su teško pokrali kako bi Jones srušio rekord u obranama titula. Kako je moguće da su Mektić i Latifi koji su izdominirali protivnike u parteru izgubili,a Jones koji nije uspio ni srušiti protivnika u parter i zadržati na tlu pobjedio?

VL
NI
Nini istrijan
17:55 09.02.2020.

Sramna odluka sudaca ali to je tako ako se boris u Americi a stranac si onda moras biti mnogo mnogo bolji da bi pobijedio. Reyes je bio apsolutno bolji u 3 runde a Jones za nijansu bolji u ostale dvije i to mu je bilo dovoljno za pobjedu!?

VL
SC
schwertransport
10:14 09.02.2020.

Čovjek je majstor svoga zanata!

VL
FA
famyrtma
11:12 09.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.