Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikan
Povratak na članak

John McEnroe: Jedini problem Marina Čilića je samopouzdanje

I potkraj karijere vrlo često znao se zbog izjava sukobljavati sa svima oko sebe, a ponajviše s liderima Međunarodnog teniskog saveza (ITF)

Komentari 3

MA
mantheman
12:07 16.01.2018.

Taj cilic mi je dobar samo za izgubit zivce, kolko moze odigrat dobro tolko ga moze vec drugi poen zasrat. Ako je osvojio jedan GS (i to sa odlicnom igrom prije svega) moze uzet i jos koji, ali mora se poklopit dosta toga u prvom redu oni najbolji moraju malo losije odigrat turnir.

VL
Avatar southman
southman
09:20 16.01.2018.

Johna je bilo milina gledati kako igra, malo manje kako divlja po terenu, ali takav je bio karakter. Otišao prerano u mirovinu i ostavio iza sebe osvojenih sjajnih 75 turnira pojedinačno i nestvarnih 75 u paru sa Fitzeraldom ! Svaka čast.

VL
IK
ikbmibm
13:08 19.01.2018.

Nevjerovatna činjenica je da tenisači mogu igrati 2-3 sata na 45 stupnjeva na AO ,a naši rukometaši padaju s nogu nakon prvog poluvremana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.