Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

Jedna od najljepših sportašica objavila eksplicitne fotografije, fanovi zgroženi!

Paige VanZant
Foto: Instagram
1/7
15.06.2019.
u 11:58

Nesretna Paige već duže vremena ima problem s rukom, a treću je operaciju obavila u četvrtak. Liječnici su joj metalnu šipku koja podupire kost podlaktice vratili na pravo mjesto.

UFC-ova borkinja Paige VanZant, koju mediji redovito uvrštavaju među najljepše sportašice svijeta, ovih je dana po treći put operirala ruku koju je slomila u meču Jessicom-Rose Clark prije godinu i pol dana.

Nesretna Paige već duže vremena ima problem s rukom, a treću je operaciju obavila u četvrtak. Liječnici su joj metalnu šipku koja podupire kost podlaktice vratili na pravo mjesto.

Amerikanka je fotografije koje su snimane tijekom operacije objavila na svojem Instagram profilu. One su izuzetno eksplicitne i izavale su brojne reakcije među navijačima, a možete ih pogledati ovdje. Zbog svega ovoga ne zna se kad će Paige ponovo u ring.

- Liječnici su rekli da je operacija bila uspješna i da će su se uskoro vratiti u kavez i raditi ono što volim. Sada se sve vrti oko oporavka - poručila je borkinja.

Popularna Paige, osim karijere u borilačkom sportu, gura i onu u šoubiznisu. Sudjelovala je uspješno u američkom izdanju Plesa za zvijezdama, nedavno je izdala svoju autobiografiju pa se u kupaćem kostimu fotografirala za izdanje Sports Illustrateda.

Ključne riječi

Komentara 6

BB
branko.baricic
12:40 15.06.2019.

joj uh kako me sezacionalno uznemirila.nemogu spavati

CA
Cafa
14:44 15.06.2019.

Imaš i one slike nogu biciklista nakon Tour de Francea i to. Odvratne stvari.

SA
SamoMalo
14:06 15.06.2019.

UZNEMIRUJUĆE - powered by Vecernji List autor clanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije