Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Je li dokazao da je najbolji svih vremena? Maestralni Messi hat-trickom srušio Sevillu

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.02.2019.
u 18:48

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu i upisao asistenciju, dok je Marko Rog po prvi put od dolaska u Sevillu bio u početnoj postavi i vrlo dobro odigrao 60 minuta tijekom kojih je zaradio žuti karton

Kapetan Barcelone Leo Messi odveo je svoju momčad do još jedne pobjede postigavši 'hat-trick' u trijumfu Katalonaca na gostovanju kod Seville 4-2 (1-2) u utakmici 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva. 

Domaća momčad je na svom Sanchez Pizjuanu dvaput imala vodstvo, ali su se aktualni španjolski prvaci dvaput vraćali zahvaljujući majstorijama Lea Messija.

Sevilla je povela nakon dobro izvedenog kontranapada pogotkom Jesusa Navasa u 22. minuti. No, već četiri minute poslije Messi je izjednačio. Loptu mu je ubacio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a Argentinac iz voleja svladao Vaclika. Sevilla je na poluvremenu imala prednost zahvaljujući pogotku Mercada u 42. minuti.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio Messi. U 67. minuti se Ousmane Dembele probio po desnoj strani te poslužio Messija koji je preciznim udarcem desnom nogom svladao Vaclika koji je kumovao pogotku lošim ispucavanjem.

U 85. minuti Messi je uz malo sreće došao do lopte nakon blokiranog udarca Alene i sa šest metara prebacio Vaclika koji ga je pokušao spriječiti padom u noge. Veliku predstavu Argentinac je začinio asistencijom za Luisa Suareza u trećoj minuti sudačke nadoknade, a Urugvajac je prebacio istrčalog domaćeg vratara za konačnih 4-2.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu i upisao asistenciju, dok je Marko Rog po prvi put od dolaska u Sevillu bio u početnoj postavi i vrlo dobro odigrao 60 minuta tijekom kojih je zaradio žuti karton.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Getafe je kao domaćin svladao Rayo Vallecano s 2-1 i s 39 bodova izbio na četvrto mjesto. Vodeća Barcelona ima 57 bodova, deset više od Atletica, 12 više od Reala, ali madridske momčadi imaju utakmicu manje.  

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:18 23.02.2019.

Maestro !!!

NI
nisamguzonjinsin
08:51 24.02.2019.

Ni najbolji ni največi ! Pa ni u Argentini.

TE
teoodd
02:34 24.02.2019.

Dobar je ali iza Pelea i Krojfa......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije