Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LADIES OPEN

Jana Fett jedina preostala, sve druge Hrvatice ispale u drugom kolu

Osijek: Finale Hrvatskog premier tenisa, Fett - Vekić
Dubravka Petric/PIXSELL
29.04.2021.
u 21:53

Tereza Mrdeža, Tara Wurth i Petra Marčinko završile svoj nastup na turniru koji se igra do 2. svibnja.

Drugo kolo teniskog turnira Zagreb Ladies Open odigrano je danas na terenima TC Maksimir, četiri hrvatske predstavnice tražile su plasman u četvrtfinale, ali uspjela ga je izboriti samo Jana Fett dok su Tereza Mrdeža, Tara Wurth i Petra Marčinko završile svoj nastup na turniru koji se igra do 2. svibnja.

Jana je pobijedila Reku Luca Jani 6:4, 6:3. Mađarica je povela 4:2 u drugom setu, ali je Jana nakon osvojila osam uzastopnih gemova i osigurala pobjedu. U četvrtfinalnom meču susrest će se s Kamilom Rahimovom koja je danas zaustavila Terezu Mrdežu, slaviviši 6:4, 2:6, 7:5. Austrijanka Barbara Haas pobijedila je Taru Wurth 6:3, 6:4. Petra Marčinko, naša najbolja juniorka i senzacija prvog kola, ipak nije mogla protiv Njemice Jule Niemeier koja je bila bolja rezultatom 6:1, 6:2.

Zagreb Ladies Open međunarodni je ITF-ov turnir koji ove godine ima svoje 12. izdanje u Zagrebu

Turnir nagradnog fonda u iznosu $60.000 dio je serije Croatian Tennis Pro Tournaments Hrvatskog teniskog saveza te je izvrsna prilika hrvatskim tenisačicama za skupljanje važnih bodova na domaćem terenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije