Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epidemija

Naljutio epidemiologe: 'Đoković bi zbog toga mogao imati problema'

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
21.05.2020.
u 18:53

Ako se ne cijepimo i onda otputujemo u zemlju koja zahtjeva dokument koji potvrđuje da smo to učinili, jednostavno nas neće pustiti preko granice. Morat ćemo se vratiti kući - rekao je Victor Montagliani

Novak Đoković je prošlog mjeseca jednom izjavom naljutio epidemiologe i podigao mnogo prašine za vrijeme pandemije koronavirusa.

Naime, srbijanski tenisač izjavio je kako nema namjeru cijepiti bude li se uskoro pronašlo cjepivo protiv pošasti koja je zadnjih mjeseci paralizirala svijet. Dao je naslutiti kako neće ni igrati bude li cijepljenje obavezna i uvjet za putovanja.

- Ne bih želio da me netko prisiljava na cjepivo kako bih mogao putovati. Ali ako to postane obvezno, što će se dogoditi? Morat ću donijeti odluku. Imam vlastita razmišljanja o tome i hoću li se te misli u nekom trenutku promijeniti, ne znam - rekao je nedavno Novak Đoković.

Mnogi su osudili izjavu najboljeg tenisača svijeta,a među njima je i Fifin potpredsjednik kanadski biznismen Victor Montagliani.

- Novak Đoković je protiv cijepljenja? Možda će zbog toga imati problema. Ako se ne cijepimo i onda otputujemo u zemlju koja zahtjeva dokument koji potvrđuje da smo to učinili, jednostavno nas neće pustiti preko granice. Morat ćemo se vratiti kući - rekao je Victor Montagliani i dodao:

- To je ozbiljan problem, koji ne trebaju rješavati sportski djelatnici ili tenisači, već političari.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:30 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije