Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Talijanski izbornik dao otkaz nakon neuspjeha, treba li isto učiniti Gračan?

Nenad Gračan
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
25.06.2019.
u 15:00

Na klupi je proveo šest godina i vodio momčad na tri Europska prvenstva. Prije četiri godine je stigao do polufinala, a 2017. i ove godine ispao je u grupnoj fazi

Izbornik mlade nogometne reprezentacije Italije Luigi Di Biagio podnio je ostavku nakon što je njegova momčad eliminirana u grupnoj fazi Europskog prvenstva.

Objasnio je kako smatra da je donio ispravnu odluku jer nakon dvije pobjede protiv Španjolske i Belgije te poraza od Poljske, osvojeno drugo mjesto i ispadanje s turnira nije ispunilo njegova očekivanja. Dodao je kako ovaj rezultat smatra neuspjehom

- Rezultat nije pozitivan, za mene je to neuspjeh. Više nisam izbornik mlade reprezentacije. Ne tražim alibi, naša je greška, a glavna odgovornost je na meni, zajedno s igračima - rekao je Di Biagio na konferenciji za medije.

Na klupi je proveo šest godina i vodio ga na tri Europska prvenstva. Prije četiri godine je stigao do polufinala, a 2017. i ove godine ispao je u grupnoj fazi.

>>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši


 

Komentara 19

DR
Drmiha
16:39 25.06.2019.

Ne treba Gračan dati odkaz. Nego njemu dati otkaz i izbaciti ga vanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA
Matesrse
16:51 25.06.2019.

Naravno da treba dobiti otkaz. Neuspjeh na turniru bez i jedne pobjede , nuzno podrazumijeva takvu sankciju. Da je odgovoran (i moralan) sam bi to ucinio!

WT
Wtf
18:50 25.06.2019.

Nismo uopće imali igru, plan,obrana katastrofa. Cijela igra nam je bila što Vlašić i Brekalo naprave. Još čudno nekorištenje nekih igrača kao Bašić i Bradarića na klupi. Izgleda da je reprezentacija opet bila izlog za prodaju dinamovih i lokomotivinih igrača. Damira Burića bi volio vidjeti, čovjek je radio u Njemačkoj U-21, kvalitetan je i ne mulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije