Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme u tijeku

Počela čistka u svlačionici, izbornik Mulaomerović skratio popis za Eurobasket

Opatija: Trening hrvatske košarkaške reprezentacije
Nel Pavletic/PIXSELL
17.08.2022.
u 08:53

Iako je već bilo najavljeno da će se na vrijeme oporaviti, sada je i službeno potvrđeno da je Kruno Simon zaliječio svoju ozljedu i može trenirati pod punim opterećenjem. Stoga će i on zaoštriti konkurenciju na pozicijama beka i krila.

Hrvatska košarkaška reprezentacija priprema se za nadolazeći Eurobasket koji će od 1. rujna početi u Češkoj, Italiji, Gruziji i Njemaćkoj.

Izabranici Damira Mulaomerovića u Češkoj su odigrali dvije pripremne utakmice u kojima su slavili protiv Bugarske i izgubili od domaćina Češke.

Po povratku u Hrvatsku izbornik je odlučio još malo skratiti popis putnika. Zahvalio se razigravaču Roku Rogiću koji nije odigrao ni minute u Češkoj pa je bilo očito da neće ni na Eurobasket.

Hrvatska je tako na niskim pozicijama ostala na Jaleenu Smithu, koji se pokazao u dvije utakmice kao igrač koji bi itekako mogao pomoći Hrvatskoj u predstojećim akcijama, a tu su i Lovro Gnjidić, Goran Filipović te Dominik Mavra.

Iako je već bilo najavljeno da će se na vrijeme oporaviti, sada je i službeno potvrđeno da je Kruno Simon zaliječio svoju ozljedu i može trenirati pod punim opterećenjem. Stoga će i on zaoštriti konkurenciju na pozicijama beka i krila.

Pred Hrvatskom su sada još dva pripremna susreta. U četvrtak u Opatiju stiže Mađarska, a u subotu će reprezentacija na novo neugodno gostovanje u Celje protiv Dončićeve Slovenije.

>> Pogledajte i video: Legendarni Shaquille O'Neal nastupio kao DJ u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije