Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE IZBORNIKA
Povratak na članak

Izbornik Horvat teško će preživjeti, je li došlo vrijeme za Perkovca?

Horvatova najveća i jedina pogreška bila je utakmica protiv Egipta. Znalo se da je ona najvažnija na cijelom turniru, a u utakmicu smo ušli potpuno nespremni, nemotivirani, kao da je to utakmica samo jedna od nizu

Komentari 9

Avatar trabanti
trabanti
16:32 24.01.2023.

Horvat je kriv jer je Danska pobjedila Egipat a nije izgubila sa sto razlike! Novi izbornik(ci), ako uopće, mogu biti (odmah dva) samo Šprem i Metličić! Imali su najviše nekvalificiranih komentara na RTL-u, imali najviše praznih izjava i uvijek bili u prvom redu pljuvanja po izborniku ali i igračima.

VL
Avatar Uskok
Uskok
09:05 24.01.2023.

Zar nema boljih kandidata za izbornika? Ne mogu to biti velika igračka imena bez trenerskog staža.

VL
Avatar southman
southman
09:13 24.01.2023.

Vodio je repku na 3 natjecanja i postigao g. Već jutros bi trebao biti bivši !

VL
PL
plajo
15:06 24.01.2023.

Jedino Nenad Šoštarić ima refernce za budućeg selektora , Goluža nije bio loš ali ako hoćemo novo ime sa nekakvim dobrim referencama onda Šoštarić.

VL
AL
Alen1001
10:33 24.01.2023.

Ljudi, pa nije rukomet samo reprezentacija. Ne znam odakle ovolika o čekivanja. Kada pogledaš hrvatske klubove, onda i nije čudno, da kvalitet igrača manjka. U domaćem rukometnom prvenstvu, dvorane zjape prazne, 200-300 gledalaca skupe rijetke ekipe. I sada se svi čude: Zašto nismo u borbi za medalje, kako je Horvat glup itd. Budimo realni, ovi uspjesi sto redaju nogometaši, rukometaši i individualci, to je samo stvar individualne organizacije i motiva. Uz pad nataliteta i iseljavanje to su promjene koje se samo sustavno mogu ublažiti.

VL
DU
Deleted user
08:28 24.01.2023.

Jedini tko može osvojiti sve sa rukometašima je Andrej Plenković!

VL
MM
MMarko657
08:21 24.01.2023.

Njegova jedina greška je da se miri s osrednjošću iako ima vrhunske (ili bar nekoliko ) igrače. Ali to je radio i Lino. Ova generacija uprave Hrvatskog rukometnog saveza će unatoč tome što je imala seriju (sigurno više nego Danska) antologijskih igrača, na savjesti imati sudbinu hrvatskog rukometa koju ima hrvatska košarka. Utakmice s Egiptom i Bahreinom mogu biti zapamćene kao "The Day When Handball Died" (u Hrvatskoj), jer koji će prvašić žicati starce da ga upišu na rukomet nakon ovakvih sramotnih predstava?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.