Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefina odluka
Povratak na članak

Izbori li EP Kosovo ne može biti u istoj skupini sa Srbijom ili Rusijom

Uefina komisija razmatrala je sigurnosni rizik i moguće posljedice koje bi donijele utakmice između kosovskih klubova i kosovske reprezentacije s ruskim suparnicima

Komentari 6

OL
oLo
09:25 19.10.2019.

Zato ih Hrvati objeručke prihvataju i obožavaju svoje albanske prijatelje i braću.

VL
DH
dalibor.hren
11:03 20.10.2019.

Kakve veze ima Srbija sa EP - om?

VL
DU
Deleted user
13:13 19.10.2019.

Zasto Uefa i Fifa mjesa politiku s nogometom? Meni nij jasno zasto neke repke nemogu igrati s nekim repkama a Hrvatska "moze" s sve? Naprimjer kada mi igramo s Srbijom onda zaradimo 0 kuna od utakmice jer nema publike. Spanjolska nece s Gibraltarom. Rusija nece s Ukrajinom. Bosna nece s Srbijom i tako dalje. Treba sve te iznimke izbrisat i ako bude nered diskvalifikacije. Onda bi vidjeli dali bi uefa ili fifa se usudila kazniti naprimjer Spanjolsku ako bude nerede protiv Gibraltara?

VL
IN
inox14
10:13 19.10.2019.

Volio bih Hrvatsku i Kosovo u finalu EP na stadionu tzv. Marakana u sred pašaluka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.