Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA RIM

Izbacila Martić pa se u finalu osramotila! 'Klinka' iz Poljske nije joj dala da osvoji ni gem!

WTA Premier 5 - Italian Open
GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.05.2021.
u 16:46

Aktualna pobjednica Roland Garrosa je do pobjede stigla za svega 48 minuta i to bez izgubljenog gema.

Poljakinja Iga Swiatek pobjednica je WTA turnira tenisačica u Rimu nakon što je u finalnom susretu uvjerljivo porazila Čehinju Karolinu Pliskovu sa 6:0, 6:0.

Aktualna pobjednica Roland Garrosa je do pobjede stigla za svega 48 minuta i to bez izgubljenog gema.

- Nisam očekivala da ću tako dobro igrati na početku turnira, stvarno sam uzbuđna i sretna - kazala je 19-godišnja Poljakinja nakon trećeg naslova u karijeri. Prvi turnir u karijeri osvojila je 2019. u Luganu, a potom je lani pobijedila na Roland Garrosu.

Za vidno šokiranu Pliškovu, koja je u polufinalu nadigrala najbolji hrvatsku igračicu Petru Martić, bilo je to treće uzastopno finale u Rimu. Prije dvije godine je pobijedila Britanku Johannu Kontu, dok je lani lani izgubila od Simone Halep.

- Do sada sam imala dobar turnir, ali danas nisam igrala svoj najbolji tenis. Ponekad postoje i takvi teški dani, moramo se suočiti s njima. Pokušat ću što prije zaboraviti ovo finale jer nemam puno vremena, uskoro su i drugi važni događaji - poručila je Čehinja koja je ostala na 16 osvojenih turnira.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:59 16.05.2021.

Ako u hrvatskom jeziku koristimo orginalne nazive kao npr. New York onda bi Iga Świątek se ne bi trebala prevoditi u duhu hrvatskog jezika. S obzirom kako igra trebali bi je zapamtiti, jer siguran sam da to nece zadnja vijest o pobjedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije