Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MU ZABORAVILI

Izazvao bijes Hrvata, a sada mu još jednom pokazali što misle o njegovom potezu

Nikola Kalinić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
06.01.2020.
u 08:20

Kalinić je u nedjelju proslavio i 32. rođendan, a tim povodom putem društvenih mreža svoje čestitke su mu uputili i iz HNS-a

Nikola Kalinić na izlaznim je vratima Rome nakon što je u Rimu proveo samo pola sezone. Hrvatski napadač nastupio je u samo četiri utakmice i pritom nije uspio postići gol.

Talijanski i engleski mediji sada pišu da bi se trebao preseliti u Englesku, točnije u Newcastle koji je na 13. mjestu lige.

Kalinić je formalno igrač Atletico Madrida, ali je u Romi bio na posudbi. Još je igrao za ukrajinski Dnipro, Fiorentinu i Milan. Podsjećamo, Kalinić je izazvao burne reakcije u Hrvatskoj, ali i u svjetskoj javnosti, prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Pred kraj utakmice s Nigerijom odbio je ući u igru nakon čega ga je izbornik Zlatko Dalić usred prvenstva poslao kući.  Kalinić je tada tvrdio da je imao problema s leđima, a Dalić je poslije otkrio da to nije bio prvi njegov "neposluh". Vatreni su na kraju senzacionalno osvojili svjetsko srebro, a Kalinićev potez nije se pokazao kao najpromišljeniji. Svejedno, piše mu se medalja sa SP-a.

Kalinić je u nedjelju proslavio i 32. rođendan, a tim povodom putem društvenih mreža svoje čestitke su mu uputili i iz HNS-a.

- Sretan rođendan želimo hrvatskom napadaču Nikoli Kaliniću - uz puno zdravlja, sreće i uspjeha! - poručili su iz Saveza, a upravo tema 'bolnih leđa' prevladava među komentarima navijača ispod objave. 

Ovo su samo neki od njih.

- Sretan rođendan i sve najbolje za leđa

- A pogotovo zdravlja, da leđa više ne bole 😂

- I da mu leda brzo ozdrave🙏🙏

- G***o izdajničko, pravda je pobijedila sto su te izbacili

- je l' to onaj koji podmeće leđa kad god je potrebno?

- Ja sam njemu odan taman koliko je on repki bio odan na Svjetskom prvenstvu

- Poklonite mu medalju rođendan!

- Nikola želim ti bezuspješnu karijeru kao i do sada....

Očito je kako navijači nisu zaboravili njegov neposluh kada je cijela nacija disala kao jedno uz srebrne Dalićeve igrače.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Marsijanac
16:45 06.01.2020.

Veleizdajnik...

DH
dalibor.hren
18:49 06.01.2020.

Da ima i malo karaktera, vratio bi medalju...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:18 06.01.2020.

Moji se unuci smiju na spomen Nikole Kalinića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije