Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGU LI SE SPASITI?
Povratak na članak

Iz velike Barcelone priznali da su na rubu bankrota: Moramo smisliti neki način

Sad sve više razumijemo Messijevu želju za odlaskom, čini se da u Blaugrani još puno toga stoji ispod tepiha

Komentari 9

DM
drazen.muhvic
11:34 31.10.2020.

Ako bude sreće jedna od dobrih stvari koju bi ova pandemija mogla uzrokovati bi bila svođenje nogometa u realne okvire (tada bi ove preplaćene neškolovane cvilidrete dobivale realnu plaću za svoj rad, a možda bi čak i nogomet prestao biti praonica novca raznih tajkuna, mafijaša, utajivača poreza i švercera svim i svačim)...

VL
DH
dalibor.hren
12:00 31.10.2020.

Sve bogate klubove čeka sličan scenarij. Dok su zvijezde mlade i u vrhunskoj formi, para ima na bacanje. Bahate se s astronomskim cijenama za otkup ugovora...Ide vrijeme, dođe rek, eto vraga skok na skok. Prodajom Mesija prije godinu - dvije, riješili bi financijske probleme isto kao i Real s Ronaldom, Baleom...

VL
Avatar Burviles
Burviles
10:51 31.10.2020.

a kaj treba smislit,prodajte ovog nezasitnog kepeca i riješili ste problem,i vratite se svojoj igri !!

VL
Avatar southman
southman
11:07 31.10.2020.

Kupite još koju svjetsku klasu od 30+ gidina kao što je Pjanic !

VL
DU
Deleted user
12:32 01.11.2020.

Ovaj trener je promašaj, rješili se nekoliko ključnih igrača badave a preplatili neke mlade nade. Nije mi jasano zašto su pustili Rakitića - Messiju trebaju kvalitetne lopte prema naprjed i netko tko će trčati iza njega prema naprjed, Rakitić je bio zadužen upravo za to, pokrivao je prostor iza Messija i hranio ga loptama i bio dovoljno napadački orjentiran.....ako je otišao Rakitić - trebali su i Mesija pustiti jer mi se čini da nema trenutno jednako kvalitetne zamjene za Rakitića u Barceloni - zna to i Messi. De Jong nema lucidnost i afinitet i nije na nivou Rakitića. Inteligentne igrače poput Rakete ne puštaš jer ih nema puno.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
15:19 31.10.2020.

Samo da ova bozija sila potraje dvije-tri godine,a svi ce nogometni kllubovi otici u amaterske klubove, bice onda ponajbolji Messi,Lukica,Ronaldo,Ibra.....igrace za premiju bon od Mcdonaldsa,za veceru,pa bilo je jasno,toliki bahatluk i cjene tih nogometasa moraju jednom da padnu,uzasno je too bilo,Ljekar kirurg,mjesecna placa u Hrvatskoj 20 tisuca kuna,a jedan nogometas Dinama,5 milijona kuna mjesecno,pa to nbude dugo islo.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
10:41 31.10.2020.

"Igrači očito još uvijek nemaju povjerenja u Ronalda Koemana" a odigrali izvrsnu utakmicu protiv Juventusa.Sigurno će prije bankrotirati VL nego iznimno kredibilna Barca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.