Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Ivo Pinto se nakon tri godine vratio u Zagreb

09.05.2019.
u 18:03

Portugalac je prije tri godine otišao iz Dinama nakon što je dvije i pol godine nosio plavi dres i odigrao 112 utakmica

Prije nekoliko dana Ivo Pinto pozdravio se sa svojim sad već bivšim klubom Norwichom i već danas sletio u Zagreb te bi uskoro, nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor s Dinamom.

Portugalac je prije tri godine otišao iz Dinama nakon što je dvije i pol godine nosio plavi dres i odigrao 112 utakmica.

>> Pogledajte video: Trener Nenad Bjelica produžio ugovor s Dinamom

Dinamo je tako riješio pitanje desnog beka s pouzdanim 29-godišnjim Portugalcem, no sad treba vidjeti kakva će biti sudbina Stojanovića i Moharramija koji su dosad držali tu poziciju.

Plavi još traže lijevog beka, ali i igrače za druge pozicije.

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:21 09.05.2019.

Ivo dobrodošao ponovo.Pinto majstore.Luzeri dominacija će trajati još 20 godina.Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije