Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvrat finala kupa

Ivković promijenio priču: Hajduk je veliki favorit...

'17.04.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica polufinala Hrvatskog kupa, Lokomotiva - Cibalia. Andrej Kramaric.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
20.05.2013.
u 19:26

– Dolaskom Igora Tudora na klupu Hajdukova je momčad doživjela promjenu, to više nije ista momčad kao prije

Okreće li Tomislav Ivković, trener Lokomotive, "pilu naopako"? Iako je dosad naglašavao da je njegova momčad favorit u finalnim okršajima kupa s Hajdukom, uoči uzvrata (Maksimir, srijeda, 20.15 sati) kaže:

– Dolaskom Igora Tudora na klupu Hajdukova je momčad doživjela promjenu, to više nije ista momčad kao prije. Malo sam se zaletio rekavši da smo mi favoriti, istina je drukčija: Hajduk je veliki favorit u srijedu – govori Ivković i objašnjava:

– Splićani imaju prednost 2:1, imat će i potporu s tribina... Ali mi silno želimo taj trofej, bit će to prava nogometna fešta i spektakl, nadam se da će Zagrepčani prepoznati našu želju i doći u Maksimir. Rekao sam igračima da uživaju u toj utakmici, to je fešta koju su sami režirali sjajnim igrama ove sezone i, što god se dogodi u srijedu, oni ostaju moji heroji. Sastav znam, rekao sam ga i igračima – kaže trener.

A Mathias Chago dodaje:

– Spremni smo, ovo je posebna utakmica i vjerujem da ćemo dostići Hajdukovu prednost. Bolji smo, pokal ostaje u Zagrebu.

>>Ivković: Zašto me pitate o Mamiću? Pa on nema nikakve veze s nama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije