Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNA PORUKA

Ivković: Malo smo pretjerali s hvaljenjem HNL-a, a Bjelica se ispuhao kao balon

Zagreb: Dinamo i Rudeš odigrali 7:2 u 19. kolu Hrvatski Telekom Prve lige
Matija Habljak/PIXSELL
01.08.2022.
u 23:02

Prošle sezone hrvatsku nogometnu ligu dizali smo u nebo, hvalili je, ali nažalost, na početku ove sezone ispali su Rijeka i Osijek, rekao je Tomislav Ivković u emisiji Stadion

Hrvatski trener Tomislav Ivković prokomentirao je ispadanje Osijeka i Rijeke iz Europe u emisiji Stadion na HRT-u, a dotaknuo se i nekih drugih tema.

“Prošle sezone hrvatsku nogometnu ligu dizali smo u nebo, hvalili je, ali nažalost, na početku ove sezone ispali su Rijeka i Osijek. Dinamo je prošao, Rijeka je imala teškog protivnika, ali ispadanje Osijeka od momčadi iz Kazahstana, koja se bori za ostanak u kazahstanskoj ligi, nikako ne služi imidžu HNL-a”, započeo je Ivković pa nastavio:

“Malo smo pretjerali s hvalospjevima s HNL-om koji je bio više interesantan nego kvalitetan. Što se tiče europskih rezultata ove sezone, Osijek je sigurno najveće negativno iznenađenje. Koji je razlog tome, teško je reći nama koji smo “vani”, sigurno ljudi u klubu znaju koji je razlog.”

Pričao je Ivković i o temi Nenada Bjelice, trenera NK Osijeka čiji navijači nakon ispadanja od Kizilžara traže Bjeličinu ostavku.

“Čini mi se da se Bjelica malo ispuhao kao balon i da više nema onu energiju ni snagu da izvuče i bude unutra 110 posto kao što je bio prije i da se to sad sve osjeti na ekipi Osijeka, na igračima. To stanje je čudno, nije da igrači neće, ali nedostaje one opuštenosti, agresivnosti i i borbenosti, a najviše fali igre i onda se dogodi da su već u prvom kolu ispali”, zaključio je Ivković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije