Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kostelić do srijede ima dane za odmor

Ivica protiv skijaškog Sebastiana Vettela

Ivica Kostelić (1)
Marko Prpić/PIXSELL
09.01.2012.
u 22:16

Ivica Kostelić hvata priključak za Hirscherom od 230 bodova, a nada se da bi ga u Wengenu mogao barem prepoloviti.

U staroj trenirci i poderanoj zelenoj jakni austrijske reprezentacije s rupom na ramenu, skroman i spreman na šalu, doveo je Marcel Hirscher (22) skijašku karavanu koja, trenutačno putuje Švicarskom, u Wengen. Briljantan ove sezone, Hirscher osvaja postolje gotovo svaki put kad se pojavi u startnoj kućici (vozi samo veleslalom i slalom; 10 utrka, 7 postolja, 5 pobjeda). Takve je rezultate lani u formuli 1 postizao nedodirljivi Sebastian Vettel! Obojica vršnjaci, zaluđeni brzinom. Hirscher je kao klinac vozio BMX, a zatim i motokros, otud mu sjajan balans, idealan za slalom. Završio je vikend, podsjetimo, s tri pobjede u četiri dana.

- Tri pobjede u tri dana postigao je jedino Carlo Janka u Beaver Creeku 2009. - prisjetio se Vedran Pavlek.

Iza "Vettela", u skijaškoj je karavani Ivica Kostelić, koji hvata razliku od 230 bodova, a kako Hirscher ovaj vikend propušta superkombinaciju, očekuje se da će se ona barem prepoloviti.

- Ivica će se odmarati do srijede, treba mu odmor da skupi snagu za vikend. Snijega u Wengenu ima toliko da stvara i probleme - javio je Nenad Eror.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirom
22:55 09.01.2012.

nije točno Vedrane , imao je to i Stenmark i to na početku kalendarske godine u 3 uzastpne trke 3 pobjede kao i Hirscher, ali to je davno bilo pa se zaboravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije