Naslovnica Sport Ostali sportovi

Ivica protiv skijaškog Sebastiana Vettela

Ivica Kostelić hvata priključak za Hirscherom od 230 bodova, a nada se da bi ga u Wengenu mogao barem prepoloviti.
09. siječnja 2012. u 22:16 1 komentara 2 prikaza
Ivica Kostelić (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

U staroj trenirci i poderanoj zelenoj jakni austrijske reprezentacije s rupom na ramenu, skroman i spreman na šalu, doveo je Marcel Hirscher (22) skijašku karavanu koja, trenutačno putuje Švicarskom, u Wengen. Briljantan ove sezone, Hirscher osvaja postolje gotovo svaki put kad se pojavi u startnoj kućici (vozi samo veleslalom i slalom; 10 utrka, 7 postolja, 5 pobjeda). Takve je rezultate lani u formuli 1 postizao nedodirljivi Sebastian Vettel! Obojica vršnjaci, zaluđeni brzinom. Hirscher je kao klinac vozio BMX, a zatim i motokros, otud mu sjajan balans, idealan za slalom. Završio je vikend, podsjetimo, s tri pobjede u četiri dana.

- Tri pobjede u tri dana postigao je jedino Carlo Janka u Beaver Creeku 2009. - prisjetio se Vedran Pavlek.

Iza "Vettela", u skijaškoj je karavani Ivica Kostelić, koji hvata razliku od 230 bodova, a kako Hirscher ovaj vikend propušta superkombinaciju, očekuje se da će se ona barem prepoloviti.

- Ivica će se odmarati do srijede, treba mu odmor da skupi snagu za vikend. Snijega u Wengenu ima toliko da stvara i probleme - javio je Nenad Eror.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • mirom:

    nije točno Vedrane , imao je to i Stenmark i to na početku kalendarske godine u 3 uzastpne trke 3 pobjede kao i Hirscher, ali to je davno bilo pa se zaboravlja.