Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA IVIČINA PUSTOLOVINA
Povratak na članak

Kostelić: Temperatura je minus 23, šator tutnji u grmljavini, a obavljanje velike nužde je avantura...

Hodanjem po snježnom Grenlandu Kostelić želi senzibilizirati javnost za djecu kojoj je potrebna pomoć pa se nada da će prikupiti 20 tisuća kuna za Udrugu Down sindrom Međimurske županije.

Komentari 3

PR
pricalica
00:07 21.04.2017.

Ivica, ne vuci vraga za rep.

VL
KU
kupatilo
00:38 21.04.2017.

Jabi ipak dasi na sigurnom.Mozes ti pomoci mladima da stasaju kao bolhi skijasi i tako doprinositi i dalje hrvatskom skijanju.Nemoj da svoje znanje ostavis za sebe jer velik si pabi bilo steta date se zaboravi ili nedajboze stradas u ovakvim avanturama.Uhvatise treniranja talentiranig dečki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.