Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari rivali

Ivanišević i Henman u Londonu zajedno otvorili centar za swingball

\'Tim Henman (left) and Goran Ivanisevic play swingball as they launch Swingballdon at the Hurlingham Club, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday June 16, 2011. Photo credit should r
PA/Pixsell
16.06.2011.
u 18:22

Promocija novog sporta održana je u predvečerje wimbledonskog turnira

Dvojica velikih suparnika na teniskom terenu, Tim Henman i Goran Ivanišević, otvorili su u četvrtak u londonskom klubu Hurlingham Swingballdon, mjesto gdje će se posjetitelji moći upoznati s novom igrom swingball.

Radi se o igri gdje dvojica sudionika 'naoružana' manjim plastičnim reketima samo glavom (na slici) pokušavaju doći do poena, a poen se, uz ostalo, gubi kad jedan od igrača dodirne lopticu koja visi na konopcu, ili pak dvaput zaredom odigra s reketom. Možda je Britanac u ovoj igri napokon našao način kako da pobijedi najvećeg hrvatskog tenisača, s kojim je u profesionalnoj karijeri imao više nego neugodna iskustva.

Najveći je poraz u karijeri zaradio upravo od Ivaniševića u legendarnom wimbledonskom polufinalu 2001. godine, koji se igrao čak tri dana.

Komentara 1

PE
peugeot
23:38 17.06.2011.

Ma, pusti swingball Gorane! Valjat ce, bogami, promovirati na ovogodisnjem Wimbledonu novi svjetski reket broj 1 Novaka Djokovica, tvog brata, kao i ti juznog Slavena, i koji govori istim jezikom kao i ti - srpsko-hrvatskim / hrvatsko-srpskim. Cestitaj mu na prvom mjestu ATP-a ako ga osvoji i zagrlite se, ne morate se poljubiti, pa muskarci (muskardini) ste oba. Ti si bio dva mjeseca (miseca) drugi na ATP-listi u neko vrijeme (vrime), a Novak ce biti prvi neko vrijeme (vrime). Lijep si (lip si) kao i uvijek (uvik) moj Gorane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije