Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO ZA RIJEKU I DINAMO

Ivan Tomečak se vratio u HNL, potpisao je za novi klub

Tomečak Ježina
Goran Stanzl/PIXSELL
04.10.2022.
u 14:42

Lokosima baš ne ide najbolje na početku prvenstva, prošlog vikenda su dobili četiri 'komada' od zahuktalog Osijeka, trenutno se nalaze na tek osmom mjestu.

Ivan Tomečak novi je igrač Lokomotive! Tomečak se tako vratio na Kajzericu jer je odigrao cijelu sezonu 2007/08 u Lokomotivi (29 nastupa) u 3. Ligi, te jesensku polusezonu 2008/09 u drugoj ligi (15 nastupa). Ukupno je upisao 44 službenih nastupa za Lokose.

Tridesetdvogodišnjak ukupno ima 210 HNL nastupa, najveći trag, uz Dinamo, ostavio je u šampionskoj Rijeci. Iako nominalno desni bek, odigrao je puno vrhunskih utakmica i na pozicijama desnog krila, i lijevog beka. Zadnji angažman imao je u ciparskom Pafosu iz kojeg dolazi kao slobodan igrač.

Lokosima baš ne ide najbolje na početku prvenstva, prošlog vikenda su dobili četiri 'komada' od zahuktalog Osijeka, trenutno se nalaze na tek osmom mjestu. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije