Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA SVJETSKI NASLOV
Povratak na članak

Ivana Habazin nije uspjela, prgava Amerikanka je glatko pobijedila i ispisala povijest

Habazin je prgavoj Amerikanki uspjela parirati tek u prvoj rundi. Shields je našu boksačicu srušila u šestoj rundi, ali je nakon odbrojavanja borba nastavljena.

Komentari 5

ER
EroK
03:00 12.01.2020.

Bravo Ivana, bilo je hrabr i srčano! Aperkat bi dobro došao, možda slijedeći put!

VL
MA
Marinko2
20:11 11.01.2020.

Bravo Ivana sto si došla tako daleko. Možda bolja sreća drugi put. Nije mala stvar tako daleko dogurati ........ Sve najbolje!

VL
ZO
zoranos
08:59 11.01.2020.

Jednostavno nije imala šanse. Pa kada pogledate što je Amerikanka sve napravila u boksu a što Ivana sve je bilo čak i prejasno. Ivana je u karijeri pobjedila samo Giuliani koja je imala pozitini score i to podjeljenom odlukom ijoš jednu boksačiću koja je imala blagi plus. Dakle uoće ne znam kako je Ivana dobila priliku boriti se sa Shields, a isto tako prije i sa Lauren i Braekhus - od svih je izgubila glatko! Ivana je čak bila izgubila i od Eve Bajić iz Srbije 2013!!! To je znak koliko je ženski boks slab i kako najbolje uopće nemaju konkurenciju.

VL
KO
kompjuter
07:37 11.01.2020.

po čemu prgava?????pa ivana je prljavije boksala,saginjala se,kačila tj.vješala na njoj,sve u svemu nije njoj dorasla,sa takvim boksom nemožeš postati prvakinjom,krene dva udarca i stop na odnosu crnkinje koja kad počne nestoji,ivana,pegla u ruke

VL
DU
Deleted user
07:23 11.01.2020.

A jbga mala, još puno žganaca jesti i raditi na masi , imala buš je sljedeći put...valjda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.