Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2016.

Italija i Hrvatska igrat će susret kvalifikacija na stadionu Giuseppe Meazza

Hrvatska
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.07.2014.
u 18:37

Vatreni se nalaze u skupini H, kvalifikacije otvaraju 9. rujna protiv Malte, a osim te reprezentacije i Italije, borit ćemo se za Euro i protiv Norveške, Bugarske i Azerbajdžana.

Hrvatska nogometna reprezentacija okrenula se prema kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, a da bi do tamo stigla morat će, između ostalog, biti na razini protiv Talijana - s kojima igramo 16. studenog u Milanu na stadionu Giuseppe Meazza.

Vatreni se nalaze u skupini H, kvalifikacije otvaraju 9. rujna protiv Malte, a osim te reprezentacije i Italije, borit ćemo se za Euro i protiv Norveške, Bugarske i Azerbajdžana.

Izabranicima Nike Kovača neće biti ni najmanje lako jer sve su reprezentacije iznimno neugodne i mogu nam stvoriti probleme.

>> Sada slijede kvalifikacije za Euro, put do njega nikad lakši

Komentara 2

CA
carpediem
23:10 17.07.2014.

Hahahahahahaha pa ovo nije normalna izjava da nam Malta, Norveska, Bugarska i Azerbaijan mogu biti neigodne i stvarat nam Probleme ako je tako onda nesmijemo protiv Italije ni pomislit da igramo jer ce nam uvaliti sedam komada kao Njemacka Brazilu. Daj nemojte pritwrivat mislim nikoga ne treba pocjenjivat ali treba biti realan i reci ako se ovdje ne budemo protiv Italije borili za prvo mjesto u Grupi onda nemamo sta traziti ne EP u Francuskoj.

KE
kentie
08:07 18.07.2014.

Ja samo kažem živi bili pa vidli....po onom što je rekao dudu, nimalo dobrog nam se ne piše...i po ovom kako se postupalo s igračima i kako se komunicira, ne vidim Kovača kao izbornika na više od tri utakmice na kvalifikacijama za wuro 2016...jer po diskusiji Izvršnog odbora HNS-a o nastupu na Mundialu naše repke, Kovač se provukao kroz iglene uši i dobio nadzornika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije