Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI TO PRENOSE

Juventus se na ružan način riješio Mandže, a legendarni Del Piero nahvalio Hrvata

Mario Mandžukić i Ivica Olić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
23.06.2020.
u 09:00

- Mandžukića bih zadržao bez imalo razmišljanja zbog onoga što je napravio i zbog onoga što radi. Juventus jednostavno nema takvog igrača - rekao je Del Piero.

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić krajem prošle godine na ružan se način rastao s Juventusom.

Stara dama hladno je otpisala Mandžu koji je u klubu bio od 2015. godine i kojeg su navijači voljeli zbog borbenosti. Našem napadaču nisu dali čak ni trenirati s prvom momčadi pa je na kraju otišao u katarski Al Duhail gdje, prema tamošnjim medijima, nije sretan i traži novi klub.

A istinska legenda Juventusa, Alessandro Del Piero, žali što se torinska momčad tako olako riješila Hrvata i ne slaže se s vodstvom kluba.

- Mandžukića bih zadržao bez imalo razmišljanja zbog onoga što je napravio i zbog onoga što radi. Juventus jednostavno nema takvog igrača - rekao je Del Piero.

A ove Del Pierove riječi prenijeli su brojni svjetski mediji. Mnogi navijači komentiraju da bi Juventusu sada odlično došao Mandžukić jer se momčad, iako je vodeća u Serie A, muči s postizanjem golova.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
belototo
09:42 23.06.2020.

"svi to prenose" - dokaz da smo mala drzava koja skace na i mali spomen nekog naseg. vauuuu, svi prenose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije